Calatorii
Calatorii

In ziua de astazi telefoanele mobile sunt dispozitive foarte utile, mai ales in momentele in care plecam in calatorii indelungate, departe de casa. Avand in vedere ca acestea au devenit din ce in ce mai performante le putem folosi in diferite scopuri.

Nu mai ai nevoie de un GPS sau de harti fizice ale locatiilor pe care le vei vizita. Ai totul la dispozitia smartphone-ului tau.

In cazul in care ramai fara conexiune la internet sau iti folosesti tot pachetul de date mobile de pe telefon, este important sa iti salvezi hartile locatiilor pe care le vei vizita pe telefon. In Google Maps vei gasi o optiune care iti va permite sa salvezi hartile pentru a le putea folosi ulterior chiar si fara o conexiune la internet. Vei ajunge sa economisesti timp si vei consuma mai putina energie.

Pentru a nu te plictisi foarte mult pe parcursul calatoriei tale, ai face bine sa iti incarci telefonul cu numeroase aplicatii mobile si chiar jocuri. Timpul va trece mult mai rapid si calatoria ta va fi una mai placuta. Totusi sa nu iti ocupi tot spatiul disponibil pe telefon cu aplicatii si jocuri. Sa iti lasi spatiu suficient pentru eventualele fotografii si video-uri pe care le vei face in calatoria ta.

E important sa nu te indepartezi de familia ta si de prietenii apropiati. O aplicatie precum Skype te va ajuta sa mentii contactul cu acestia. Pentru a putea intretine o conversatie video folosind programul trebuie doar sa te asiguri ca ai o conexiune la internet destul de puternica.

Toate aceste lucruri nu le vei putea face daca ai un telefon cu bateria pe moarte. Pentru a folosi energia acesteia in mod eficient ar trebui sa fie o serie de modificari in setari. Sa iti opresti Bluetooth-ul, Wi-Fi-ul si alte procese care functioneaza in plan secundar pe telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *