femei-vs-barbatiBarbatii sunt incompleti fara femei, tocmai de aceea cauta sa le cucereasca, sa le combine, sa isi gaseasca jumatati pe masura lor. Insa, nici aici nu e asa simplu pentru ca pe langa faptul ca le vor sa fie a lor, trebuie sa mai indeplineasca si niste conditii esentiale, daca se poate, pentru ca totul sa fie perfect.

Independenta

Cu toate ca noi, femeile, am auzit despre faptul ca barbatilor li se pare adorabil si foarte atragator ca o femeie sa fie mai lipsita de aparare, mai docila si mai fara o viata a sa, nu este tocmai asa. Sexului puternic ii se pare atractiv ca o femeie sa fie pe propriile picioare, independenta, cu o viata a ei, cu niste reguli si pasiuni ale ei, cu o rutina pe care si-o respecta, dar mai ales cu un stil personal si cu niste reguli de viata impuse de ea tocmai pentru a o ajuta sa treaca singura peste niste bariere.

Daca iti place sa calatoresti, iti organizezi singura vacantele, ai o masina personala sau iti platesti singura facturile si la timp este foarte bine din punctul de vedere al unui barbat. Este bine sa nu depinzi in totalitate de cineva, sa ai o portita de scapare in caz ca ceva nu merge bine, pentru ca mai apoi sa nu-ti plangi de mila singura si sa devii neajutorata. Barbatii admira si respecta asta foarte mult.

Primul pas

Se stie ca primul pas intr-o relatie se face de obicei de catre barbat. Acesta abordeaza femeia, o invita la o intalnire, inceearca sa faca primul pas si in dormitor prin diverse tertipuri, insa barbatilor li se pare aceasta tehnica deja invechita si s-au cam saturat de ea. Acum, se asteapta ca femeia sa preia initiativa, sa sune, sa ceara o intalnire, sa se intereseze de persoana lui, sa-l invite in oras, ba poate sa se ofere sa mai si plateasca nota de plata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *