a13Barbatii cauta la femeile din viata lor sau care se vor in viata lor independenta, siguranta si incredere de sine, curaj si determinare, dar si sensibilitate si amabilitate. Asa cum bine stim, unii barbati sunt cam pretentiosi si isi doresc un ideal feminin din punctul lor de vedere, insa si noi, femeile, facam acelasi lucru, avem stereotipuri si idei despre cum vrem sa fie barbatul perfect, cum sa se comporte, cum sa arate, ce sa detina si asa mai departe. Asadar, haideti sa mai descoperim niste aspecte pe care barbatii le apreciaza si le-ar dori la femei.

A fi sexy fara vulgaritate

Asta difera de la inceputul unei relatii pana la consumarea acesteia, pana la decursul acesteia. La inceputurile relatiei, o femeie ar trebui sa se abtina de la a face referiri sexuale, de la a vorbi foarte porcos. De asemenea, ar trebui sa flirteze utilizand tehnici non-sexuale, cum ar fi o simpla atingere pe brat sau chiar pe genunchi, dar intr-un mod subtil. Odata ce relatia va avansa, va deveni mai serioasa, si binenteles si mai intima, atingerile sexuale si manifestarile de dragoste in public vor deveni si ele mai adecvate.

Nu cedeaza din prima

Revolutia sexuala a inceput cu mult timp in urma si foarte putine persoane se mai asteapta de la femei sa fie niste mirese pure in ziua casatoriei. Sexul este un pas mare pentru cupluri. Multe femei nu mai realizeaza cat de mult te schimba si schimba o relatie sexul. Se spune ca odata ce iti incepi viata sexuala, farmecul dispare, ca chiar odata ce incerci ceva atat de placut, prinzi gustul si vrei mai mult, devii mai ceva ca un barbat, iar atunci cand el va fi departe iti va fi tare greu si tie, si nu te vei putea abtine, ajungand sa calci si stramb.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *