CF9021D3B34C217F5633A89C11DA54_h300_w400_m2_bblack_q99_p99_cMYjfvmyzSunt multe chestii pe care barbatii le apreciaza la femei, dar exista si nenumarate motive pentru care barbatii le detesta. Asadar, pentru a ajunge sa-i faci pe plac unui barbat, ar cam trebui sa tii cont de unele lucruri. Sexul tare adora atunci cand femeile sunt increzatoare in sine, cand detin controlul vietii lor, cand au o cariera, vise si planuri de viitor care sa le ajute sa treaca cu brio prin viata, dar si sa se bucure de ea.

Arata ca-i pasa

Se stie ca femeile sunt sensible, grijulii si ca le pasa foarte mult de cei din jur. Tocmai de aceea in mare parte, asta li se pare un mare atu barbatilor din viata lor. Fie ca ii calci o camasa sau ii aranjezi papionul cand ii sta aiurea, fie ca ii cumperi un mic cadou din cand in cand, fie ca ii gatesti ceva de care ii este pofta pe moment, asta arata ca iti pasa, ca tii la el, si la randul lui, iubitul tau iti va intoarce gesturile, rasplatindu-te cu grija lui.

Inger pazitor

Femeia ar trebui sa fie ingerul pazitor al barbatului, sa-l protejeze in masura in care poate, sa-l sustina atunci cand are ceva de spus cuiva si tu esti de fata, sa-l faca sa se simta increzator in sine si stapan pe situatie. O femeie ar trebui sa-i fie prieten in priuml rand barbatului si sfatuitor, sa rada la glumele lui..Daca vei face toate aceste lucruri, fii sigura ca ti se va intoarce gestul si la randul tau vei fi sustinuta si pretuita pentru tot ceea ce faci.

Nu face presiuni

Acest aspect este foarte important intr-o relatie dintre o femeie si un barbat. Barbatii au o aversiune destul de mare cand vine vorba de presiune, mai ales provenind din partea femeii. In acest sens, femeile ar trebui sa evite sa-l sune si sa- trimita mesaje sau e-mailuri de mii de ori pe zi sau sa-i dea de inteles ca ar trebui sa discute mai mult despre viitorul lor impreuna. De fapt, cuvantul „casatorie” ar trebui sa fie un cuvant interzis la inceputul unei relatii cel putin, mai ales provenind din gura unei femei. Acest lucru se va intampla atunci cand barbatul se va simti pregatit si perfect confortabil in relatia lui cu o femeie si va veni el cu sugestia sau propunerea in sine. La fel si cu primul ” Te iubesc”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *