Lucruri-despre-sex-pe-care-nu-le-banuiaiAtunci cand porti machiaj

Doar daca nu te-ai machiat ca un clovn pentru o reprezentatie la circ, atunci in mod serios barbatii nu isi dau seama cand suntem machiate. Ar trebui mai degraba sa luam lucrul acesta ca pe un compliment pentru faptul ca aratam natural si ca in felul acesta ne demonstreaza ca suntem frumoase.

Noua ta pereche de pantofi

Barbatii nu se uita la partea inferioara a picioarelor, este un fapt demonstrat. Nu se intampla nimic deosebit acolo si mai degraba s-ar concentra la alte parti anatomice ale corpului feminin.

Diferitele tipuri de programe de exercitii la care mergi

Asadar, lunea mergem la yoga, alergare facem marti, lectii de rumba joi iar vineri avem orele de box. Barbatii nu tin cont de aceste programe bine intocmite ale noastre si mai presus de atat nu stiu sa faca diferenta intre aceste tipuri de exercitii, dar mai ales ei nu inteleg de ce nu le spunem la toate la fel,adica „sala” sau „exercitii fizice”.

De ce vizionezi serialul „Girls”

Acest serial este unul dintre multele seriale la care barbatii dispera daca ne uitam, si nu isi dau seama ce anume ne place asa de mult de il vizionam uneori si in maraton. Sincer, barbatii nu isi dau seama de actiunea filmului si nu stiu altceva decat fiecare personaj in parte este jalnic si ca niciunul dintre ele nu este amuzant.

Ce inseamna de fapt „nu-i nimic!”

Cum ar trebui sa afle barbatii de fapt ce inseamna acest raspuns daca noi nu ne dorim altceva decat sa-i vedem uneori calcati in picioare de o turma de rinoceri din Africa, mai ales atunci cand suntem suparate tare pe ei.

Noile amenajari din casa

Barbatii nu sunt atat de atenti la detalii ca femeile si nu isi vor da seama daca ai schimbat ceva prin casa sau daca ai mai achizitionat si amplasat ceva pe acolo. Doar daca nu este o oglinda in tavan, nu exista nicio sansa ca barbatii sa remarce ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *