843393001330675355Pentru ca sezonul cald se apropie cu pasi repezi, in unele locuri acesta facandu-si deja aparitia, toate ne ingrijoram cand vine vorba de cum vom arata in costumul de baie dintr-o piesa sau din doua piese.

Faptul ca pana acum a fost vreme urata si nu am apucat sa ne expunem in vreun fel razelor soarelui, corpul nostru a intrat intr-o stare de hibernare, astfel incat unele grasimi s-au acumulat, pielea s-a mai lasat, nu mai este la fel de stralucitoare si elastica, asadar exista o problema destul de mare in aceasta privinta, problema care trebuie remediata in cel mai scurt timp.

Cand vine vorba despre dieta, cea mai buna solutie de a-ti recapata forma, de asemenea stiuta de multa lume, este de a renunta de pe acum la alimentele care inflameaza si baloneaza organismul nostru. Ne este sugerat in acest caz sa inlocuim zaharul, glutenul, carbohidratii si alcoolul, cu legume verzi, proaspete, proteine si grasimi sanatoase. O greseala si un mit este a considera ca orice grasime te ingrasa. Grasimile bune care se afla in avocado si in branza de capra ne fac pielea sa arate mai bine, fara sa contribuie la cresterea in greutate.

Toata lumea vrea sa arate bine, sa se simta mai usoara din punct de vedere fizic si psihic atunci cand poarta mai putine haine. Tocmai de aceea incepe de pe acum sa alergi, sa urci scari, sa faci un set de exercitii care iti fac placere si care te entuziasmeaza, de fapt orice are legatura cu activitatea fizica a corpului si se potriveste starii tale de spirit.

De asemenea, pentru un corp nu numai bine intretinut, fara grasimi si usor, poti alege sa mergi la un masaj corporal de cate ori pe luna pentru o indepartare eficienta a celulelor moarte si pentru o relaxare totala pe care o meriti si ai si nevoie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *