exorcistDaca esti un impatimit al filmelor de groaza, horror, care te tin cu sufletul la gura si te inspaimanta numai prin efectele sonore foarte realiste, atunci urmatoarele filme horror despre care voi scrie aici si care sunt inspirate din cazuri reale vor fi exact filmele pe care va trebui sa le vizionezi  in viitorul cel mai apropiat, asta daca nu ai facut-o deja pana acum.

Aceste filme inspirate din realitate, din povesti de viata infricosatoare si cu un final dramatic contin si niste personaje foarte urate la caracter, de groaza, personaje negre, care nu numai ca nu sunt inventate, dar au si existat in viata reala, undeva in lumea aceasta.

Exorcistul(1973)

Filmul horror „Exorcistul” este unul dintre cele mai tari filme de acest gen  si de care majoritatea dintre noi a auzit, chiar daca nu l-a vizionat. Dupa acest film au fost inspirate si multe alte alte filme de genul, mai moderne si mai amanuntite, insa nici unul dintre acestea nu se compara cu varianta originala din anul 1973.

Acest film prezinta povestea unei fete posedate de diavol, de Satana, care are un comportament foarte diabolic si care nu asculta de nimeni si este de asemenea si foarte puternica. Fata respectiva leviteaza, isi flexeaza corpul si capul in cele mai ciudate si nerealiste feluri si vorbeste cu o voce diavoleasca, inspaimantandu-i pe cei din jur.

Odata ce un preot este apelat sa oficieze o slujba de exorcizare pentru sufletul fetei, ca diavolul sa iasa din ea si sa se vindece, iadul adevarat se dezlantuie pe pamant si dezastrul ia proportii in loc sa fie temperat. Acest film este o replica dupa povestea exorcizarii unui copil anonim, care era posedat de diavol si vorbea cu o voce ciudata si lucrurile levitau in jurul lui.

Pe langa acest film reprezentativ pentru genul horror mai exista alte cateva productii cinematografice care merita a fi vizionate si vor fi prezentate in postarile ce urmeaza.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *