Iata 5 motive pentru care ura se dovedeste a fi benefica:

love-hate
love-hate

Ne face sa ne simtim mai bine. Cu totii avem un motiv atunci cand ne apucam sa tipam de nebuni ca uram pe cineva sau ceva. O facem pentru ca ne ajuta sa ne simtim mai bine. Acest lucru ne permite sa ne eliberam de stresul acumulat, intr-un mod prin care nu ranim pe nimeni.

Incepi sa te apreciezi mai mult. Incepi sa te simti frustrat, atunci cand oamenii din jurul tau se comporta stupid. Este nevoie de o oarecare maturitate sa intelegi ca nu toata lumea este la fel de inteligent ca tine. Asa ca, in loc sa te enervezi pe aceste persoane, mai degraba ti-ai da seama cat de realizat esti cu adevarat.

Ura te tine sub control si te face sa inaintezi. Vrei sa fii una dintre acele persoane pe care nu le poti suporta? Bineinteles ca nu. Deci totul trebuie sa fie ca o provocare pentru tine. Multumirea de sine, la un nivel mediocru, este cea care te infurie cel mai tare. Vrei sa fii omul care aduce ceva in plus, nu omul a carui absenta este apreciata.

Este normal sa ne recunoastem sentimentele. Nu poti placea pe toata lumea. Te poti lupta cu ceea ce simti, cu frustrarea pe care o simti in anumite momente. E absolut normal. Fiecare om are o mentalitate, iar expunerea de puncte de vedere diferite, chiar si in contradictoriu, este una benefica. Toate problemele se pot rezolva prin comunicare.

Ura te invata sa devii constient de faptul ca iti pot controla sentimentele.  Cum vei putea face pace cu sentimentele pe care le nutresti, daca nu ajungi sa le imbratisezi ca atara? Facand diferenta intre ceea ce iubesti si ceea ce urasti, vei descoperi ce lucruri vei accepta si ce lucruri nu vei accepta in viata ta.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *