TTBT
TTBT

In aceasta perioada a anului, cele mai multe seriale TV americane isi filmeaza primele episoade din cadrul sezonului umrator. Dar unul din cele mai cunoscute seriale, a intarziat inceperea filmarilor din cauza negocierilor de salarii care inca nu au ajuns la un final. Este vorba de serialul The Big Bang Theory pentru care nu au inceput inca filmarile pentru sezonul numarul 8.

Printre alte seriale faimoase care au cerut salarii destul de mari regasim serialul Friends. Grupul de actori a decis ca vor un salariu de 1 milione de dolari fiecare pentru episoadele din ultimul sezon. La inceput suma de bani a parut una ridicola, dar daca ar fi sa luam in considerare banii castigati in fiecare saptamana de pe urma serialului, salariul lor era o nimica toata. In primul sezon din Friends, acestia erau platiti cu 22,500$ pe episod.

Gilmore Girls, a fost un alt serial care a captat atentia lumii intregi. Totusi negocierile lor nu au avut tocmai efectul dorit. Serialul a fost anulat din cauza cererilor destul de ridicate ale actritelor.  Desi nu a fost amitit ca fiind un factor definitiv in aceasta decizie cu siguranta a influentat decizia finala de a anula show-ul.

In vara anului 2012, un show TV a intrat in negociere cu ABC pentru a mari salariile actorilor. Vorbim de serialul Modern Family. Negocierile s-au desfasurat pe o perioada atat de indelungata incat acestia au fost nevoiti sa amane productia sezonului numarul 4.

Pentru a  putea continua serialul, 20th Century Fox a fost nevoita sa creasca salariile actorilor cu pana la 75 000 pe episod. Acest lucru nu a multumit pe deplin actorii, dar acestia au ajunsa sa fie de acord cu propunerea intr-un final.

In ziua de astazi, serialele TV au ajuns sa faca foarte multi bani, unele dintre ele fiind mai profitabile chiar si de cat filme mari din industria Hollywood-ului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *