chrome

A nu avea conexiune la internet poate sa insemne un adevarat dezastru. Te plictisesti, TV-ul nu te atrage, dar te mai si enervezi cand vezi pe ecranul telefonului, laptopului sau PC-ului imaginea urmatoare:

deconectat

Cam cat de enervant ti se pare dinozaurul acela? De fiecare data cand il vezi iti dai seama ca nu ai net, ca nu ai ce sa faci si te cuprinde o stare de iritare.

Dinozaurului pur si simplu nu ii pasa! Il poti pune insa la treaba 🙂

Iti aduci aminte de jocul Mario pe televizor? Cred ca fiecare dintre noi am avut in casa asa ceva si ajungeam la certuri cu parintii din cauza ca ne jucam prea mult.

Ei bine, poti pune dinozaurul sa faca sarituri precum Mario apasand pur si simplu spatiu in fereastra browserului care iti spune ca esti deconectat de la internet. Rezultatul va fi unul de genul:

Deconectat2

Sarituri peste cactusi, intr-un joc fara sfarsit, care te mentine oarecum ocupat pana revine internetul.

De la o prima incercare am reusit sa ajung la un scor de peste 500. Tu la cat ai ajuns? A, stai, ca daca poti citi articolul asta inseamna ca ai internet 🙂

Sunt chiar distractive aceste mici joculete de la Google, am vazut ca mai sunt si alte cateva trucuri ce iti pot inlatura plictiseala.

Autor: Catalin Mihai Sotropa

De admin

3 comentarii la „Fac pariu ca nu stiai despre acest element Google Chrome!”
  1. Chiar distractiv, nu stiam de chestia asta la chrome, iti mai alunga plictiseala atunci cand nu ai conexiune la internet si merge chiar si de pe telefon.

  2. Stiam de chestia asta de muult … mai sunt chestii amuzante ca „do a barrel roll”, „zerg rush” sau pacman – in schimb pentru astea iti trebuie internet, nu sunt ca jocul cu dinozaurul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *