www.saluscontrols.ro

Inclusiv eu atunci cand am luat decizia de a-mi achizitiona un termostat, am stat si m-am documentat foarte mult cu privire la tipul acestuia. Chiar daca stiam 100% ca il voi cumpara de la www.saluscontrols.ro, pentru ca produsele de aici sunt de cea mai buna calitate si ca am primit recomandari din partea cunoscutilor, nu eram sigura pentru ce model sa optez.

Gama de termostate de la www.saluscontrols.ro este atat de larga, incat mi-a fost foarte greu sa iau o decizie. Am analizat atat termostatele programabile, cat si cele neprogramabile, le-am comparat preturile, insa si eficienta. Intr-un final am reusit sa ajung la un consens: am optat pentru un termostat programabil, ce poate fi controlat prin internet.

Avantajele unui termostat programabil de la www.saluscontrols.ro sunt extrem de numeroase, insa cele care pentru mine au o valoare mai mare, vor fi discutate in cele ce urmeaza.

Chiar daca pretul achitat pentru un termostat programabil este mai mare decat cel pentru unul neprogramabil, consider ca este o investitie mult mai buna. Totusi, conteaza foarte mult si de unde il cumperi. Tocmai din acest motiv iti recomand sa analizezi bine piata, iar abia apoi sa iei o decizie.

  • Termostatul programabil pe care l-am cumparat de la saluscontrols.ro este foarte usor de utilizat. Initial m-am gandit sa imi cumpar unul neprogramabil pentru a nu-mi da batai de cap, insa nu regret nicio clipa ca am luat decizia de a-l cumpara pe cel mai modern. Pe langa faptul ca setarile sunt extrem de usor de realizat, am si o serie de instructiuni pe care ma pot baza daca intampin anumite dificultati.

rel=”nofollow” www.saluscontrols.ro

Cu toate acestea, eu il am deja de un an de zile, iar pana acum nu am rasfoit lecturat mai mult de 5 minute acele informatii. Drept dovada, chiar si baietelul meu de 9 ani jumatate se descurca de minune sa il programeze.

  • Odata ce setarile au fost facute, acestea nu se vor pierde, chiar daca are loc si o pana de curent. Unele termostate isi pierd toate aceste informatii intr-o astfel de situatii, insa in cazul dispozitivului meu de la saluscontrols.ro, acest lucru nu se intampla. Asadar, scutesc atat timp, cat si energie.
  • Trebuie sa recunosc si faptul ca termostatul programabil mi s-a parut ca are un design mult mai deosebit si ca m-a incantat inca din prima clipa in care l-am observat pe site. Acesta se integreaza absolut perfect in designul din casa mea si consider intr-adevar ca am facut o buna investitie.
  • Am ocazia sa programez o singura data temperatura in functie de zi, de noapte sau de ore, iar mai apoi sa ma bucur din plin de confortul din locuinta mea, asta fara sa fiu nevoita sa refac setarile dupa o anumita perioada de timp. Astfel, chiar scutesc bani.
  • Dupa cum am precizat si anterior, termostatul pentru care eu am optat este foarte usor de controlat prin internet. Asta inseamna ca indiferent cat de departe m-as afla de casa pot modifica setarile dispozitivului ori de cate ori doresc.

Asadar, consider ca este mult mai avantajos sa investesti intr-un termostat programabil decat intr-un termostat neprogramabil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *