salus controls romania

Ai in plan sa-ti construiesti casa mult visata? Atunci fii sigur ca inainte de a incepe sa dai startul ai in proiect tot ceea ce-ti trebuie. Ca sa vin in ajutorul tau iti voi oferi cateva sfaturi, mai exact cateva aspecte asupra carora sa-ti indrepti in mod special atentia. Probabil te intrebi de ce … ei bine, pentru ca tu sa ai parte de cel mai ridicat nivel de confort, performanta si siguranta, detalii cautate pe deplin de catre fiecare persoana. Sa vedem care sunt aceste elemente:

#1 Incalzirea in pardoseala

Spre deosebire de incalzirea clasica, cea in pardoseala distribuie caldura in mod uniform, cu o temperatura ceva mai ridicata la nivelul picioarelor, unde de altfel este si cel mai important, iar pe langa aceste aspecte mai scapi si de caloriferele ce-ti ocupau loc in camere.

Iti recomand asadar, sa te orientezi catre acest tip de incalzire pentru toata casa ta si vei avea parte de un grad de confort cat se poate de ridicat.

#2 Gradina

Nu exista casa fara gradina sau cel putin nu ar mai avea acelasi farmec! Prin urmare, chiar daca nu este amenajata in fata casei, asigura-te ca aloci totusi suficient suficient spatiu pentru o mica gradina (chiar in spatele casei), pentru a te bucura pe deplin de ceea ce-ti ofera natura.

Vei descoperi in gradinarit o adevarata bucurie pentru trup si suflet, o activitate ce te va relaxa si deconecta de grijile adunate zilnic. Rezultatul va fi o imagine cat mai frumoasa si o stare de spirit cat mai linistita.

#3 Garajul

Sunt foarte multe case ce nu au deloc garaj, iar acest aspect este de neinteles. Ca in orice familie, masina este un lucru de nelipsit, iar ingrijirea corespunzatoare a acesteia tine foarte mult si de locul in care este parcata.

Mai ales in perioada iernii, daca ai si un motor diesel, vei intelege mult mai bine de ce e indicat sa ai un garaj. Masina va porni mult mai usor, nu va trebui sa cureti zapada de pe ea, iar geamurile nu vor mai fi inghetate. De asemenea, vei putea sa-ti faci in acel garaj un mini atelier, in care sa-ti aduni sculele, echipamentele si alte lucruri.

#4 Termostatul

Daca tot am vorbit despre incalzirea in pardoseala trebuie sa aducem in discutie si termostatul. Acesta are rolul de a regla temperatura din propria casa, astfel incat sa ai parte mereu de un grad de confort termic optim.

Ca exemplu, Salus Controls Romania furnizeaza cele mai performante termostate, capabile sa controleze de la distanta temperatura casei tale, totul printr-o conexiune la internet.

Vei realiza ca in felul acesta o sa si economisesti foarte mult, mai ales ca atunci cand esti plecat poti seta temperatura la valoarea pe care ti-o doresti. Iti recomand sa arunci o privire pe saluscontrols.ro si vei afla mai multe informatii despre tot ce ofera aceste termostate inteligente.

#5 Sistemul de supraveghere

Atunci cand ai o casa vei avea si o responsabilitate in plus. Trebuie sa ai grija de tine, de familia ta si de bunurile pe care le ai in posesie. Fiind un spatiu mult mai mare decat in cazul unui apartament, respectiv ceva mai privat, poti deveni oricand o tinta pentru infractori.

Instalarea unui sistem de supraveghere este cea mai buna alegere in acest sens, descurajand tentativele raufacatorilor si oferindu-ti un somn lipsit de griji. Daca vei tine cont de acest aspect, dar si de celelalte 4 enumerate, vei avea garantat casa mult visata: confortabila, practica dar si sigura.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *