AlphaSEO.roAlphaSEO.ro

Seo presupune un lung sir de reactii in lant. Cu cat ai mai multe necunoscute si intrebari, descoperi ca sunt si alte aspecte corelate. Trebuie sa studiezi destul de mult, astfel ca nu te poti numi cunoscator daca doar ai auzit de anumiti termeni implicati in procesul seo.

Desigur ca sunt si numeroase mituri, experiente chiar traite de unii. Astfel, prin  experienta detinuta, specialistii de la AlphaSEO.ro explica realitatea din spatele unor lucruri expuse cu usurinta, dar care nu au temei.

Spcialistul seo este un programator

De fapt nu are de ce sa aiba legatura cele doua, nu sunt dependente. Sau altfel spus, daca tu crezi ca un programator iti poate oferi ceva mai mult din punct de vedere seo atunci crezi in mituri. In realitate trebuie sa fii detinator de cunostinte de marketing, sa intelegi nevoile utilizatorilor, sa fii cunoscator in IT, sa cunosti limba engleza, etc. Asa zisa fisa a postului nu are legatura cu a fi sau nu programator.

SEO aduce rezultate in doar cateva zile

Dupa cum afirma si cei de la AlphaSEO.ro un astfel de mit este inca crezut  de foarte multi. Pare destul de promitator, insa seo inseamna necesitatea de  a demonstra ca site-ul tau este calitativ si isi merita pozitia in top. Asta nu o poti face atat de rapid sau cel putin nu prin metode naturale.

Spune o vorba ca este usor sa ajungi in top, dar mai greu sa ramai acolo. Poate ca tocmai acest adevar trebuie inteles mai bine. SEO implica modificari si strategii atat on page, cat si off page. In timp aceste doua impreuna isi demonstreaza si efectele.

Este suficient sa detii cateva cunostinte SEO

Nu putem spune ca exista zei care stapanesc adevarul absolut. In plus, daca pe nisa ta exista competitie putina, ceea ce e greu de crezut si posibil, atunci nici eforturile de promovare nu sunt prea mari. Insa cazurile actuale demonstreaza mai degraba o competitie acerba, unda joaca de-a amatorul cu SEO nu este ceva ce iti poate aduce rezultate multumitoare.

Aviz incepatorilor

Pare destul de usor sa crezi in ceva ce ti se promite. Nu te amagi si prefera sa fii la curent cu ce se intampla si sa intelegi si strategiile ce se aplica site-ului tau. In acest sens recomandarile vizeaza printre altele si sa existe interes constant despre ce se intampla in lumea SEO. Sunt lectii si online, sunt cei care ofera si exemple din propria experienta, deci surse sunt cu siguranta.

De asemenea, pe principiul detaliilor care fac diferenta, va conta sa existe interes in a tine pasul cu ce dicteaza Google, chiar daca par a fi detalii. Optimizarea fotografiilor este spre exemplu un detaliu din tot ce inseamna crearea unui continut calitativ pe un blog sa spunem. Faptul ca tu denumesti corect fotografia pe care o atasezi articolului iti da sansa unei mai bune indexari.

Pentru cei interesati de astfel de servii specialistii AlphaSEO.ro merita contactati. In cadrul paginii lor se vor gasi detalii si indrumari de care sa tineti cont.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *