chiromedicahealthcenter.ro

Desi nu este un procedeu foarte popular, chiropractica reprezinta un raspuns in multe situatii. Putem apela la aceasta metoda atunci cand ne confruntam cu dureri sau, pur si simplu, atunci cand dorim sa imbunatatim starea de sanatate.

Intrucat putina lume stie ce presupune chiropractica, specialistii din cadrul Centrului CHIROMEDICA Health & Wellness Center ne pun la curent cu privire la aceasta, raspunzandu-ne punctual la o serie de intrebari.

Ce este?

Chiropractica este o forma de medicina alternativa care se ocupa cu diagnosticarea, tratarea si prevenirea dereglarilor mecanice ale sistemului musculo-scheletic, mai ales la nivelul coloanei vertebrale. Actionand asupra sistemului nervos, aceste tulburari pot afecta sanatatea intregului organism.

Chiropractica puna accentul pe conformatia pacientului, sistemul nervos al acestuia, stimuland corpul sa se echilibreze si sa se vindece singur.

Datorita eficientei rezultatelor obtinute in urma chiropracticii, aceasta metoda a castigat recunoastere la nivel global. In lipsa administrarii medicamentelor si a efectuarii unor procedee invazive, reuseste sa ofere raspunsul in cazuri medicale extrem de complexe.

Miscarile blande exercitate asupra coloanei vertebrale reduc presiunea asupra articulatiilor, muschilor si nervilor. Aceasta detensioanare are drept consecinte reducerea durerii, imbunatatirea functionarii organismului si restaurarea echilibrului. In plus, sunt prevenite multe probleme.

Cand este indicat sa vizitam un chiropractor?                           

Cei mai multi oameni merg la chiropractor din doua motive. Este vorba, in primul rand, despre confruntarea cu dureri grave de spate, de cap, de pelvis sau de picioare, dureri ce afecteaza calitatea vietii.

Desi exista tendinta de a recurge la tratamente medicamentoase sau la procedura chirurgicala, rezultatele dorite intarzie sa apara in unele cazuri sau se transforma in efecte adverse.

Un al motiv pentru care oamenii apeleaza la chiropractica se refera la cresterea potentialului de sanatate. Creierul impreuna cu sistemul nervos determina tratarea, reglarea si functionarea optima a corpului. Se poate afirma ca sistemul nervos este cel care dicteaza exprientele vietii de zi cu zi.

Chiropractica este indicata in lipsa sau in prezenta durerii si/sau a simptomelor.

Ce afectiuni trateaza chiropractica?

Odata identificata tulburarea sistemului nervos, orice functie poate fi optimizata, indiferent de varsta persoanei in cauza.

Tratamentul chiropractic vizeaza o paleta larga de afectiuni, de la dureri de spate si gat, migrene, dureri de cap, hipertensiune, astm, infectii ale urechii, alergii, scolioza, pana la hernie de disc, probleme digestive sau nevralgice.

Chiropractica s-a dovedit a fi un ajutor de nadejde si in ameliorarea durerilor si a simptomelor care apar adesea in perioada sarcinii – dureri de spate sau lombare, dureri de cap, migrene, greturi, indispozitii matinale, dureri scheleto-musculare.

Este esential insa, ca un asemenea chiropractor sa detina pregatirea necesara pentru a afectua tratamentul in conditii depline de siguranta si confort.

Ce avantaje ofera chiropractica?

Aparent, scopul principal pentru care pacientii apeleaza la chiropractica este inlaturarea durerii. Aceasta specializare insa are un potential mult mai mare si reuseste cu succes sa imbunatateasca starea generala de sanatate a unei persoane.

S-a descoperit ca cea mai aprovizionata farmacie, cel mai bun spital si cea mai competenta echipa de medici se afla chiar in interiorul corpului nostru. Ei bine, chiropractica valorifica aceste resurse si se asigura ca toate functiile sa functioneze optim.

Oamenii trebuie sa inteleaga beneficiile unice cu care vine la pachet chiropractica in comparatie cu alte tratamente conventionale. Pentru mai multe informatii cei interesati pot accesa chiromedicahealthcenter.ro.

Nu in ultimul rand, trebuie stiut faptul ca specialistii din cadrul clinicii Chiromedica Nutritie trateaza cu succes si afectiuni precum supraponderabilitatea sau subponderabilitatea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *