conceptoline.com

Tocmai ai fost invitată la un eveniment important, fie el legat de muncă ori de timpul liber, și nu știi care e ținuta perfectă? E una dintre probleme prin care trece fiecare femeie cel puțin odată în viață.

Poate deveni complicat să alegi ținuta perfectă, iar dacă nu ai nici timp să mergi prin magazine să cauți, devine stresant. Există însă mereu posibilitatea căutării unui articol vestimentar în magazinul online Concepto, pe care îl poți accesa prin link-ul: conceptoline.com. În felul acesta, căutarea se transformă într-una rapidă și ușoară, mai ales datorită multitudinii de variante puse la dispoziție de brand-ul Concepto.

Dacă nu știi ce fel de ținută e potrivită, îți sugerez să citești în continuare și să parcurgi cei mai importanți pași când vine vorba de alegerea unei fuste dama.

De ce trebuie să ții cont?

  • Informează-te legat de evenimentul la care ai fost invitată

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont este evenimentul la care te duci. Chiar dacă invitația nu oferă cerințe legate de vestimentație, doar titlul sau genul petrecerii ar trebui să fie suficiente pentru a realiza ce ținută este necesară. O petrecere de gală sau un simplu eveniment formal îți transmit care va fi dress code-ul potrivit.

Pe lângă timpul și locația în care are loc evenimentul, trebuie să oferi importanță și scopului acestuia. Nunta prietenei cele mai bune și o petrecere oficială legată de job-ul pe care îl deții sunt ambele formale și necesită o îmbrăcăminte pe măsură, însă nu poți merge cu aceeași rochie sau fustă la ambele. Ele necesită ținute diferite.

  • Ține cont de sezonul în care are loc evenimentul

Un factor de care nu se ține cont în general, deși ar trebui, este sezonul. Ținuta trebuie să fie corespunzătoare momentului din an în care te afli. Nu te îmbrăca iarna cu o rochie florală și sandale – care sunt perfecte unui picnic – ci alege un palton elegant și pantofi fără decupaje. Aceste aspecte sunt importante nu doar pentru propria ta sănătate – nu vrei să îți fie prea frig sau prea cald – ci și pentru a te conforma evenimentului și timpului respectiv. Altfel, nu vei reuși decât, alături de rochia prea scurtă și subțire, să ”achiziționezi” o răceală și să ieși în evidență într-un mod neplăcut.

  • Nu te lăsa speriată de accesoriile sau modelele îndrăznețe

Mai ales dacă ești o persoană axată pe minimalism, orice rochie sau ținută simplă poate deveni strălucitoare prin accesorizare. Poți purta niște cercei argintii până la umeri sau un lănțișor extravagant, iar întreaga ta ținută va trece de la una simplă la una demnă de apreciat. În plus, nu te lăsa speriată de modelele detaliate și îndrăznețe găsite pe conceptoline.com. Acestea nu pot decât să te scoată în evidență și să ”fure” privirile oricui.

Însă cel mai important aspect este să ții cont de ce te face să te simți confortabil! Nimic nu contează mai mult decât să te simți bine în pielea ta purtând ținuta aleasă.

De admin

Un comentariu la „Pașii pe care să îi urmezi pentru a alege fusta potrivită”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *