Saloanele de relaxare și beauty au fost și vor rămâne aproape tot timpul în topul preferințelor când vine vorba despre micile noastre plăceri pentru că ne face să ne simțim bine, frumoase, îngrijite și speciale. Același lucru se întâmplă și în rândul bărbaților pentru că și ei frecventează saloanele de înfrumusețare, fie pentru aranjarea bărbii, pentru tuns, tratamente faciale, masaje de relaxare, pensare și manichiură.

Alegem de cele mai multe ori să apelăm la un profesionist pentru că știm sigur că rezultatele vor fi cele dorite. Însă, partea cea mai grea din acest procedeu este programarea la un salon de înfrumusețare, care este uneori chinuitoare. De multe ori nu găsim un loc liber atunci când ne dorim sau în funcție de programul nostru. Cu Stailer acum totul este mult mai ușor.

Ce este Stailer și de ce este atât de îndrăgit de publicul larg

Stailer este o platformă online care te ajută să îți cauți stiliștii din jurul tău fără ca tu sa te mai chinui minute sau chiar ore să suni în stânga și în dreapta pentru un loc la un salon de înfrumusețare. Stailer face totul pentru tine.

Este o platformă exclusiv gratuită de care poți beneficia chiar dacă nu ai un cont. Pe această platformă ai pus la dispoziție toate saloanele disponibile în materie de beauty, iar asta înseamnă că nu vei mai fi nevoit să dai telefoane. Doar la câteva click-uri distanță te poți programa la orice oră dorești în funcție de programul tău.

Gama este foarte largă ceea ce înseamnă că vei găsi saloane de înfrumusețare pentru un look nou, pentru un tuns, make-up, tratamente faciale, epilare, pensare, manichiură și pedichiură etc. Stailer nu face diferențe și are disponibile în aceeași măsură și servicii pentru bărbați precum aranjarea bărbii, tuns, masaje de relaxare și așa mai departe.

Mai mult decât atât, dacă accesezi platforma Stailer vei beneficia de unii dintre cei mai buni profesioniști cu experiență în materie de beauty din zona ta. Este simplu pentru că pe site găsești salonul și stilistul pe care îl dorești în funcție de nevoile tale accesând fotografiile în detaliu, prețul pentru fiecare serviciu în parte și recenziile care au un rol important atunci când ești indecis ce să alegi și pentru că vine cu astfel de beneficii, nu ai cum să nu îl alegi pentru a-ți face viața mult mai ușoară.

Cum te programezi cu Stailer

Programarea cu platforma Stailer este mai simplă ca niciodată. Intri pe site, selectezi genul, serviciul, data și ora la care dorești să te programezi, îți alegi stilistul și salonul care ți se potrivește și confirmi ora. Apoi completezi datele de contact,  iar în cateva momente veți primi printr-un mesaj un cod pentru a confirma numărul de telefon. După ce ați parcurs și acest pas, programarea a fost finalizată cu succes.

Mai mult decât atât, pentru persoanele care au un program încărcat, ca să nu uite, pot seta un reminder printr-un mesaj sau să adauge programarea în calendarul personal, va primi un sms de confirmare cu un link la care poate vizualiza detaliile programării dar și indicații prin google maps pentru a găsi ușor salonul.

Dacă nu mă crezi pe cuvânt  și pentru a consulta o parere obiectiva vezi acest articol și te vei convinge singur.

Contact:

support@stailer.ro

2 thoughts on “Stailer- platforma online îndrăgită de publicul larg pentru serviciile de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.