Când credeai că nu te mai surprinde nimic, iată că mai apare ceva și anume Stailer. Pe măsură ce trec anii apreciezi tot mai mult lucrurile ce-ți aduc confort, lucrurile simple pe care le treceai cu vederea și lucrurile ce-ți ușurează viața deja complicată de stres și probleme. Pe principiul azi ești tânăr, mâine te bucuri că îți schimbi buretele de vase cu unul nou. Pe măsură ce ți se scurge nisipul din clepsidră, începi să te asemeni cu seniorii ce joacă bingo. Când mai găsești câte ceva ce e pe placul tău, mai ales dacă-i și gratis, îți vine să strigi “Bingo!” în gura mare.

Ei bine, cred că așa vei face și acum, fiindcă nu mai e cazul să suni la salon cu zile înainte să îți faci o rezervare pe scaun. Ai găsit o mină de aur, gratuită! Felicitări! Gata cu zilele în care parcă făceai strategii de bătălie ca un comandant, ca să obții o programare la salon. Era o bătaie pe locuri ca la Ruginoasa. Acum rezolvi totul rapid, simplu, online cu Stailer.

La plăcinte înainte, la războiul cu programările folosește Stailer!

Nu te lăsa descurajat când suni la salonul pe care-l cunoști și n-au timp să te primească. Un bun strategist știe că trebuie să aibă mai multe planuri pregătite în caz de unul eșuează. Dar odată ce-ți faci prima programare cu Stailer, nu te vei mai uita înapoi la toate bătăliile pierdute pentru obținerea unui loc pe scaunul stilistului. Vei regăsi în această lume saloane profi din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București, însă se vor alătura și altele cât de curând, mai multe detalii aici.

Accesează www.stailer.ro, folosește filtrele puse la dispoziție și în câteva minute ai programarea dorită, chiar și astăzi dacă vrei. Ai putea crede că fac mișto de tine, căci cine a mai auzit să găsească un loc în aceeași zi? Platforma îți afișează după ce setezi locația, genul tău, serviciul hair & beauty dorit, data și ora la care ești tu available, lista cu stiliștii gata să te primească. Așa-i că-i simplu?

Dar asta nu e tot! Stailer te uimește în continuare!

Nu trebuie neapărat să-ți faci cont pentru o programare rapidă, însă acesta vine cu mai multe beneficii pentru tine. Contul îți oferă acces spre o agendă online modernă, cu design inedit, unde tu poți să-ți gestionezi programările la orice ora din zi și din noapte. Le poți chiar și anula, fără să dai telefoane incomode, fără să fie percepută vreo taxă. Dacă înainte îți făceai o “revizie tehnică periodică” a look-ului pe parcursul a câtorva săptămâni că deh, așa nimereai disponibilitatea stiliștilor, acum o poți face într-o singură săptămână, din cap până în picioare. Stailer este conceput atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Azi ești tânăr, mâine pui cana cu gura-n jos pentru că începi să ai pierderi de memorie. Habar nu ai unde ai rătăcit obiectul ăla ce-ți trebuie musai în acest moment. Nu cred că există român să nu fi încercat strategia asta o dată-n viață. Mama lor de superstiții pasate din generație în generație. Câteodată funcționează, alteori stai și te uiți la cana aia și ea la tine, în timp ce ai o criză existențială. Pentru cei uituci din fire, Stailer sare în ajutor și la acest aspect. Din platformă îți poți seta un reminder pentru fiecare programare viitoare, că tu să fii mereu la timp la salon.

Fiecare salon vine cu informații utile precum prețul fix al serviciului dorit, locația prin Google Maps pentru că Stailer nu te lasă de izbeliște și tu vei ști exact unde să ajungi. Practic faci și economie la combustibil, fiindcă nu te mai învârți în cercuri încercând să găsești locul după harta ta imaginară, crezând că tu știi bine străzile din oraș.

Intră pe www.stailer.ro să descoperi mai multe și descâlcește-ți viața măcar la acest capitol. Pentru alte informații poți scrie echipei la support@stailer.ro.

1 thought on “Psst! Hei tu! Da, TU! Știai că poți să-ți faci programări la salon online? Hai pe Stailer să afli cum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *