Stailer

În ultima perioadă auzim tot mai des cuvântul Stailer pe buzele iubitorilor de frumos. Totuși, mulți încă nu știu despre el și de ce apelează lumea din ce în ce mai des la serviciile sale. Este păcat să existe o astfel de platformă și tu să te chinui încă să te programezi la salon prin vechile tehnici sau să îți gestionezi programările cu pixul și foaia.

Tehnologizare, internet, utilitate și economie de timp printre altele. Secretele omului din acest secol în care totul merge pe repede înainte. Dacă tot a apărut acest mod digital mult mai simplu de a face foarte multe lucruri, de ce să nu utilizezi online-ul și în materie de programări la salon. Pentru asta te ajută Stailer, fără niciun cost. Poți chiar să gasesti usor un salon de pensat pentru barbati deoarece este destinat atât femeilor, cât și bărbaților. Orice informație este accesibilă.

Cum poate ajuta Stailer stiliștii?

Pentru toți cei care lucrează la un salon de înfrumusețare sau chiar care dețin un astfel de loc, este important să descopere Stailer și serviciile sale. Pentru a facilita acest proces de a programa oamenii la fiecare serviciu în parte este nevoie, în general, de timp. Când vine vorba despre timpul stilistului, acesta este limitat și pentru a răspunde la telefon sau mesaje trebuie să întrerupă serviciile oferite altui client.

Există o discordanță între toate acestea și o rotiță nu funcționează cum trebuie. Dacă optezi să te înscrii pe Stailer ca și stilist, scapi de toate aceste probleme pentru că vei avea o agendă virtuală. În acest mod, fiecare client se poate programa online atunci când sunt locuri libere și tu nu trebuie să ții legătura cu ei la telefon.

Este și mult mai simplu pentru tine, deoarece vei reda toate informațiile necesare astfel încât aceștia să te aleagă. Este util mai ales pentru faptul că poți avea toate locurile ocupate în acest mod, deoarece clienții te pot găsi mult mai simplu. Poți să și reprogramezi o persoană dacă nu mai poți sta la salon într-o anumită zi din diverse cauze. Faci totul online pentru că te ajută Stailer și scapi de griji. Telefonul tău poate lua o pauză binemeritată și poate fi destinat doar apropiaților. Nu trebuie să îl ai mereu la îndemână în caz că te sună cineva.

Cum poate ajuta Stailer clienții?

Orice client poate afla detalii despre The Peaky Barbers din Timisoara sau orice alt salon din orașul său. Dacă ești în căutarea unui salon disponibil într-o anumită zi și oră, cauți pe Stailer, introduci informațiile relevante și alegi mai apoi din listă unde vrei să mergi.

Găsești acolo pentru fiecare salon informații precum stilist, listă de prețuri, timp de lucru, locație, poze, deci pe scurt tot ce ai nevoie să știi pentru a alege ceea ce vrei.

Poți realiza foarte simplu o programare, iar la final vei primi un mesaj de confirmare pentru a te asigura că ai locul rezervat cu numele tău. Nu ai nevoie de cont pentru a face acest lucru. Este decizia ta dacă vrei să dispui de unul, pentru că îți permite să setezi un reminder care să sune când urmează să mergi la salon. Totul este gratuit și ar fi păcat să mai pierzi timp degeaba.

Încearcă acum și alătură-te secolului 21 unde aproape totul se întâmplă online!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Un comentariu la „Ce poate oferi Stailer? Atât clienților, cât și stiliștilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *