stailer

Atunci când ai nevoie de o programare la salon ai face bine să cauți online. Iar de aici și până la Stailer mai este un singur pas. Această platformă a devenit una tot mai populară. Activează deja pe piața din Iași, Timișoara, Cluj, Oradea și București.

Concret, pentru a te programa la un salon din orașele menționate trebuie doar să accesezi pagina stailer.ro. Îți vor fi afișate saloanele disponibile, iar tu din acestea poți alege în funcție de ce servicii ofera salonul Golden Times din Iasi sau ce salon ai în vizor.

Nu te costă nimic

Dacă crezi că pentru a accesa această platformă trebuie să plătești ceva, te înșeli. Stailer a fost creat pentru a facilita accesul la acest domeniu de servicii, pentru a digitaliza programările. Și nu te costă nimic, nici măcar timp pierdut, întrucât este mai simplu decât crezi să folosești această platformă, decât să cauți fiecare salon în parte.

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează această platformă vezi si acest articol și te vei lămuri.

Nu este o simplă experiență

Cu Stailer nu se poate spune că ai o singură șansă să te programezi. Poți face asta ori de câte ori este necesar și ai nevoie. Nu te vei condiționa de nimic, nici măcar de faptul că programul de funcționare a unui salon este unul ce te-ar putea defavoriza pentru că nu ai avea timp practic să suni pentru o programare.

Există două variante, una în care accesezi pagina și îți setezi programarea și una în care alegi să îți faci un cont în cadrul acestei platforme. Iată de ce ai dori să faci asta:

  • Este de asemenea gratuit.
  • Durează foarte puțin.
  • Te ajută să gestionezi toate programările făcute.
  • Poți seta remindere dacă știi că ești un uituc.

Pentru femei și bărbați deopotrivă

Să mai lămurim ceva. Stailer nu este doar pentru femei sau doar pentru bărbați. Așa cum și serviciile saloanelor s-au diversificat și Stailer ține pasul cu asta. Poți selecta de aici ce tip de serviciu există în fiecare salon.

Pentru bărbați căutările se referă adesea la întreținerea de barbă sau la stilizare de sprâncene, în timp ce femeile sunt mai dornice să meargă la salon pentru schimbări de look, coafuri pentru ocazii speciale sau masaje de întreținere.

Oricare ar fi alegerea, vei ști din timp care sunt și prețurile practicate. Și asta pentru că la fiecare salon înscris în această platformă sunt înregistrate și astfel de detalii.

Știi cât este de frustrant după ce ai avut parte de cine știe ce serviciu într-un salon să întrebi și cât face? Ori pe moment ți se spune un preț după preferințe. Asta se mai practică poate și acum în saloanele în care nu există fiscalitate. Dar tu îți dorești mai mult de la tine, ai pretenții și cauți să ai parte de servicii corecte. Așadar preferă să mergi la sigur la acel salon care corespunde cu preferințele tale.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Un comentariu la „Am descoperit calea simplă de a te programa la salon – Stailer”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *