stailer

Știai că acum te poți programa la orice salon de beauty cu Stailer, la doar un click distanță? Stailer e pe bune!

Saloanele de beauty fac parte din activitățile noastre. Orice persoană a mers cel puțin odată la un salon pentru un make-up, un tuns, vopsit sau poate pentru un masaj de relaxare, indiferent dacă este bărbat sau femeie. Multe îmbunătățiri sau schimbări nu le putem face acasă și asta pentru că avem nevoie de specialiști în domeniu care au experiența necesară pentru a face acest lucru. Nu ne putem pricepe chiar la toate și știm acest lucru. În plus, de ce nu am profita și de puțin răsfăț atunci când avem ocazia?

Nu mai avem răbdarea și timpul necesar pentru a aștepta 2 sau 3 săptămâni pentru un loc liber la un salon de hair and beauty. Știm foarte bine că atunci când sunăm pentru o programare, sunt slabe șansele de a găsi un loc liber pe scaun atunci când avem noi nevoie. Trebuie să ne pliem după agenda stilistului, iar de cele mai multe ori renunțăm.

Nu mai da nici un telefon, programează-te online la un salon

Cu Stailer acum viața este mai ușoară. Ne oferă posibilitatea de a ne programa la orice salon de hair and beauty, în mai puțin de 5 minute, online, chiar în aceeași zi. Și aici gasesti detalii extra. Este o platformă foarte bine construită în așa fel încât, oricine să se poată programa simplu, ușor și rapid la orice salon.

Nu mai trebuie să dai zeci de telefoane. Mai bine accesează platforma, selectează genul, serviciul, salon, ora și data și fă-ți programarea. Ai de unde alege dintr-o listă largă de saloane. Și nu-ți fă griji dacă renunți la stilistul tău de ani de zile, oricum nu găseai un loc liber atunci când tu aveai nevoie. Aici ai parte de stiliști cu vastă experiență în spate, care sunt la curent cu tot ce este nou în această industrie, care țin cont de nevoile tale și prestează servicii de înaltă calitate. Deci, cu siguranță ești pe mâini bune.

În plus, te poți programa de câte ori ai nevoie, platforma nu te condiționează cu absolut nimic. Este gratuită!

Ce îți oferă Stailer

Stailer îți oferă posibilitatea de a-ți gestiona mult mai ușor timpul. Faptul că te poți programa la orice oră din zi sau din noapte, îți dă libertatea de a alege în funcție de nevoile tale.

Dacă ești din București, Iași, Timișoara, Oradea sau Cluj Napoca sau poate că ai vreun eveniment în aceste orașe, optează să te programezi la un salon cu Stailer. În curând platforma se va lansa și în alte colțuri ale țării, publicul așteptând cu nerăbdare.

În plus, nu ai nevoie de vreun cont ca să te programezi, deși cu unul vei avea parte de și mai multe beneficii și oricum este gratuit, deci ce ai de pierdut? Optează pentru Stailer, pentru eficiență, calitate, opțiunea de alege în funcție de nevoile tale, răsfăț și servicii pe gustul tău.

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *