Abia așteptăm weekend-urile pentru a ne relaxa și a ne deconecta de la stresul care ne înconjoară zi de zi. De dimineață până seară alergăm la muncă, la cumpărături, ne grăbim să finalizăm treburile casnice, mâncare, curățenie și multe alte lucruri ce par că nu se mai termină niciodată. Cu ultimele puteri ne mai facem rutina de seară pentru a ne putea odihni pentru a doua zi. Ne învârtim într-un cerc al stresului și oboselii și ne dorim din ce în ce mai mult să ne mai găsim și timp pentru puțină relaxare.

Și pentru că sezonul rece se apropie și nu mai putem profita de plimbările relaxante de aseară sau ieșirile la terasă, ne găsim noi activități în confortul propriu.

O nouă modalitate de relaxare poate fi și pictura pe numere, menită să alunge plictiseala, dar și stresul acumulat după o zi întreagă.

Pictorul Fericit vine cu activități interesante pentru întreaga familie

Magazinul online PictorulFericit.ro vine cu surprize plăcute pentru tot publicul larg. Găsim aici o varietate de picturi pe numere, dintre cele mai colorate și mai inedite, din diferite teme pe care noi le putem alege pe cele care ni se potrivesc.

Gama de produse este foarte vastă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Teme precum animale, flori, peisaje, pentru el/ea, clădiri, tablouri celebre sau religioase pot crea o atmosferă foarte relaxantă, completată de lumea culorilor.

Practic, Pictorul Fericit propune să evadăm din stresul de zi cu zi și să ne refugiem în culoare. Poate fi o activitate inedită de weekend ce merită din plin încercată, chiar și de cei care nu au talent.

Picturile pe numere se realizează foarte ușor și tot ce trebuie este să identificăm vopselurile potrivite numerelor de pe pânză. Pentru mai multe detalii citeste acest articol.

Putem comanda de pe site-ul pictorulfericit.ro kit-ul complet și ajunge în cel mai scurt timp la ușa noastră. Găsim aici prețuri atractive, începând de la 99 de lei. După ce am pictat tabloul care ne reprezintă, îl putem expune în orice loc al casei, unde poate fi admirat de toți cei care ne calcă pragul. Satisfacția realizării unui tablou perfect nu se poate compara cu nimic.

Așadar, pentru cei care abia așteaptă weekendurile pentru a se relaxa într-un mod inedit, Pictorul Fericit este aliatul perfect.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2 Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

1 thought on “Începe aventura relaxării și stării de bine cu Pictorul Fericit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.