stailer

Saloanele de beauty sunt printre preferatele femeilor atunci când vor să se relaxeze și să se răsfețe. Nimic nu se compară cu o manichiură nouă, un masaj de relaxare și un tratament facial, iar dacă mai este timp și pentru un nou look, cu atât mai bine. Oricând o programare la salon este binevenită. Tocmai de aceea, sunt din ce în ce mai pline, indiferent de sezon sau de anotimp. Iar atunci când este perioada evenimentelor speciale precum nunțile și botezurile, este o nebunie totală.

Găsirea unui loc liber la un salon este din ce în ce mai dificilă, majoritatea persoanelor trebuie să se programeze cu cel puțin o săptămână înainte pentru a ști sigur că nu vor merge la un eveniment nearanjați. Însă nu toată lumea are norocul de a găsi un scaun liber atunci când au nevoie și sunt nevoiți să se aranjeze acasă. Însă, tehnologia vine de fiecare dată cu surprize plăcute și ne oferă posibilitatea de a găsi imediat soluții și de a ne eficientiza timpul. Așa cum este și platforma Stailer, o punte de legătură între clienți și programări.

Iată cât de simplu te poți programa cu Stailer la un salon de beauty

Platforma Stailer este din ce în ce mai renumită în tot mai multe orașe din România. Este prezentă în 20 până acum și nu se oprește aici. În curând va fi accesibilă în toate colțurile țării. Poți afla de afla de aici mai multe detalii. Este îndrăgită pentru faptul că ne eficientizează timpul în ceea ce privește programările la saloane și asta pentru că nu mai trebuie să sunăm, ci ne programăm online, în mai puțin de 5 minute.

Asta înseamnă că nu va mai trebui să așteptăm o săptămână pentru a beneficia de un loc liber, putem găsi unul chiar în aceeași zi. Este mult mai simplu, mai eficient și vine și cu mai multe avantaje.

În primul rând este o platformă 100% gratuită, deci o putem folosi ori de câte ori avem nevoie de un serviciu de beauty, iar tot noi alegem data, ora și locația. În al doilea rând vom găsi pe platformă saloane de calitate, cu profesioniști cu experiență în spate, ce sunt la curent cu tot ce este nou pe piață, gata să satisfacă nevoile clienților. Și nu în ultimul rând, avem o gamă vastă de servicii de unde putem alege. Vopsit, tuns, make-up, epilat, tratamente faciale, masaje de relaxare, dar și manichiura si pedichiura in Braila, cât și în celelalte orașe.

Fă și tu parte din comunitatea Stailer

Având în vedere că este o platformă gratuită, oricine poate beneficia de serviciile ei. A apărut inițial sub formă de platformă, iar acum poate fi descărcată și ca aplicație de pe App Store și Magazin Play, la fel de simplu, fără niciun cost.

Poți opta să primești remindere atunci când te programezi la un salon, poți citi recenziile celor care au utilizat deja platforma pentru ca tu să poți alege mult mai ușor un salon de beauty. În plus toate detaliile le poți găsi pe site precum serviciile, durata și prețurile acestora, locația prin Google Maps, dar și fotografii cu saloanele, cât și cu lucrările efectuate. Cu Stailer acum este mult mai simplu să te programezi la orice salon dorești, fără a mai da vreun telefon.

Intră și tu în comunitatea Stailer și bucură-te de avantaje. 

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

2 comentarii la „Ai descoperit cât este de simplu este să te programezi la un salon cu Stailer? Acum și în Brăila”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *