stailer

Schimbă-ți starea adoptând un nou look

Starea ta de spirit poate fi influențată de mulți factori precum grijile sau problemele cotidiene, mediul în care îți desfășorii activitatea, dar și de alte aspecte precum felul în care te simți sau arăți în ziua respectivă. Fără să vrei, aspectul fizic îți poate schimba dispoziția. Cu cât ești mai aranjat/ aranjată, cu atât stima de sine crește și, implicit, starea ta de spirit este mai bună.

De aceea, este indicat să nu neglijezi acest aspect. Chiar dacă timpul este tot mai limitat, câteva ore de răsfăț la salonul de înfrumusețare sau la cel de cosmetică îți pot încărca bateriile și îți pot schimba nivelul de vibrații. Aplicatia Stailer este concepută pentru a-ți veni în ajutor în acest sens, simplificând semnificativ pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține programarea dorită.

Astfel, stresul cauzat de căutările pe Google pentru a găsi salonul adecvat, drumurile parcurse sau numeroasele telefoane efectuate pentru a găsi un loc liber, vor fi de domeniul trecutului. Cu ajutorul aplicației Stailer, timpul tău poate fi folosit într-o manieră eficientă.

Avantajele utilizării aplicației Stailer

Platforma îți oferă posibilitatea de a merge la salon atunci când îți permite timpul. Doar selectezi data și ora dorite, iar aplicația Stailer îți arată care sunt opțiunile din care poți alege. Prin urmare, puterea de selecție stă în mâinile tale.

Pentru că gusturile diferă, pe stailer.ro poți să vizualizezi ce rezultate au saloanele din orașul tău prin catalogul cu poze încărcate pe platformă și astfel, să decideți care este specialistul pe mâinile căruia te poți lăsa. Totodată, aceste fotografii îți pot fi și sursă de inspirație în alegerea pe care urmează să o faci.

Stailer știe că transparența este un criteriu extrem de important pentru clienți, dar tot mai rar întâlnit. Din acest motiv, pe aplicație poți să vezi care este prețul serviciului selectat înainte de a-ți face o programare și eviți astfel, momentele neplăcute în care ți se poate solicita o sumă mult mare decât cea la care te-ai fi așteptat.

De asemenea, Stailer îți poate reaminti care este ora la care ești așteptat/așteptată la salon, printr-un mesaj trimis pe telefon. Această opțiune este concepută pentru a veni în ajutorul oricărui client, în zilele încărcate, când se poate întâmpla să uite complet de programarea făcută.

Neprevăzutul este totuși prezent la orice pas, iar programul îți poate fi dat peste cap. Stailer înțelege perfect că sunt probleme pe nu le poate anticipa nimeni și din cauza cărora nu mai poți ajunge la salon. De aceea, îți oferă posibilitatea de a anula programarea.

Platforma Stailer este creată pentru a le conferi clienților puterea de a alege salonul în funcție de locație, rezultate și bugetul pe care îl au. Avantajele pe care ți le oferă utilizarea aplicației sunt gândite pentru a te încuraja să te bucuri de un moment de răsfăț. Pentru mai multe detalii, vezi si acest articol.

Descarcă aplicația Stailer gratuit și convinge-te de utilitatea sa.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Un comentariu la „Obține programarea la salonul potrivit ție, cu ajutorul aplicației Stailer”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *