salon

Dacă vrei să îți rezervi locul din timp la salon pentru un eveniment important, află că o poți face online, mult mai rapid! Fără să fie necesar să discuți la telefon sau să te deplasezi la salon, rezervarea locului o poți realiza mult mai facil și în timp util. Alege Stailer – aplicația gratuită pentru programări la salon! Doar prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet ai posibilitatea de a te programa la unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare și stiliști din orașul tău.

Stailer este o platformă relativ nouă, care oferă clienților și saloanelor ocazia de a-și rezerva locurile la salon și pentru a primi noi clienți online. Saloanele renunță la clasicile agende, iar clienții au parte de confort sporit. Prin intermediul platformei stailer.ro vei putea descoperi și numeroase informații despre fiecare salon în parte, astfel încât alegerea ta să fie mai ușoară. 

În cazul în care nu ești familiarizat cu acest domeniu și vrei să mergi la un stilist sau salon, cu atât mai mult este indicat să apelezi la aplicatia Stailer pentru programari. Atât prin aplicație, cât și pe site vei afla o mulțime de detalii despre salonul la care urmează să mergi, inclusiv modul de lucru și prețurile serviciilor. Așadar, nu mai trebuie să ceri părerea persoanelor care au trecut deja pragul salonului respectiv.  

Află toate informațiile de care ai nevoie înainte de a te programa!

Cu toții ne dorim să știm de înainte la ce salon mergem, cum este personalul, ce părere au alți clienți și nu în ultimul rând ce prețuri au pentru serviciile de care suntem interesați. Acest lucru este posibil acum prin intermediul aplicației și platformei Stailer. 

Fiecare salon și stilist are disponibile următoarele informații, esențiale pentru client: locație, adresa exactă, fotografii cu interiorul salonului, fotografii cu lucrările stilistului, recenzii ale altor clienți, toate serviciile la care poți apela, prețul pentru toate serviciile, programul general al salonului. 

Pentru că la fiecare salon sunt disponibile aceste detalii, ai ocazia să analizezi din timp locul unde urmează să mergi. Poți compara prețuri și servicii, având posibilitatea de a naviga oricât timp ai nevoie atât pe platformă cât și pe aplicație. Totul este gratuit, așadar nu trebuie să îți faci probleme în legătură cu costurile. 

Folosește aplicația gratuită pentru programări la salon!

Stailer oferă clienților șansa de a se programa de oriunde din țară și la orice oră. Nu mai trebuie să aștepți până ce se deschide salonul pentru a te programa, ci poți face o rezervare a locului în orice moment al zilei. 

Platforma poate fi accesată în versiunea desktop, respectiv pe laptop sau PC. În cazul în care vrei să ai parte de și mai mult confort, folosește aplicația gratuită pentru programări la salon! Aplicația Stailer poate fi descărcată atât pe telefon, cât și pe tabletă și este disponibilă în App Store, Google Play și App Gallery. Pentru a afla și mai multe informații, vezi si acest articol despre cum îți poți găsi un loc disponibil la salonul preferat. Descarcă aplicația și dă startul programărilor pentru evenimentele importante ce urmează!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *