StorjStorj

Storj, criptomoneda listata la bursa cu simbolul STORJ, este exemplul despre cum tehnologia blockhain aduce beneficii utilizatorilor. Datele pot fi stocate intr-o maniera descentralizata, in siguranta, independent de platformele de stocare de mare tehnologie.

Este de asteptat ca in urmatorii 5 pana la 10 ani aceasta criptomoneda. Aparent, este o criptomoneda buna, are potential de crestere pe termen lung. Pentru a completa profilul acestei criptomonede am putea spune de asemenea ca:

  • Este criptomoneda care isi propune sa democratizeze stocarea datelor. 
  • Este o alternativa sigura la modul traditional de a stoca datele pe servere centralizate. 

Daca ai hotarat sa investesti in asta, ai ajuns in locul potrivit sa afli si cum sa faci asta, in cadrul unei platforme de nisa. 

Cum sa cumperi Storj (STORJ) in 3 pasi simpli – dureaza doar 3 minute! 

Cauta platforma potrivita pentru tine pentru a cumpara Storj. Recomandarea este sa alegi eToro, o platforma care iti aduce multiple beneficii. Este una din platformele cunoscute, unde sunt activi peste 25 de milioane de investitori. Ai aici acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Ca si tine sunt mii de entuziasti care cauta sa investeasca la una din cele peste 3000 de companii care au actiuni listate la bursa.

Iata si cat de simplu poti cumpara acesta criptomoneda in 3 pasi simpli care in total ar putea insuma nu mai mult de 3 minute:

Creeaza cont 

Te inregistrezi simplu, similar cu alte tipuri de platforme, unde iti setezi un nume de utilizator si parola. 

Depune bani in cont 

Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari! Poti alimenta contul si cu lei. 

Cumperi 

STORJ

Acum poti cumpara moneda dorita, alegand-o din lista disponibila. 

De ce sa alegi tranzactionarea pe eToro 

eToro este platforma care s-a facut cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie pentru useri. Nu doar ca ai parte de un proces simplu de tranzactionare, insa ai si comision zero. 

Nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este pattea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com!

Concluzie 

Investitiile in criptomonede sunt activitati complexe. Ar trebui sa ai in vedere volatilitatea pietei. Cat despre investitia in Storj, stabileste cateva obiective si cu un scop bine definit al tranzactiilor perfectionarea tehnicilor este de asteptat sa se intample. Storj este doar una din criptomonedele disponibile aici, iar actualizarile de pret sunt in timp real. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *